FacebookTwitterLinkedin

Munkholmen

Munkholmen - Trondheimsfjordens perleBest Western Nova Hotell Kurs og konferanse er restauratør for Trondheimsfjordens perle - Munkholmen.

Munkholmen ligger 15 min med båt i fra Trondheim og er åpen for servering fra midten av mai og ut september. Velg blandt 5 ulike kroer for arrangement, konferanse eller dagstur. Total kapasitet 350 personer.

 
munkholmen-2

 

 

For våre firmagjester kan vi anbefale et avbrekk i hverdagen med konferansepakken "Øyråd"

Kontakt oss for ditt arrangement

 

Munkholmen er åpen i sommersesongen mai til september.

For bestilling av selskap, ta kontakt med oss på epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Omvisning og aktiviteter

Omvisning i tårnet en gang i timen. Forbehold om endringer av omvisningstidene i forbindelse med arrangement i tårnet. Gruppeturer arrangeres fra medio april - 30.09.

munkholmen-3
Kafeen er åpen alle dager i sesongen i samsvar med båtens rutetider. I den gamle vaktmesterboligen arrangeres utstilling av trøndersk husflid og håndverk. På sommeren arrangeres "Aktive familiedager" med bl.a. bassespill, hesteskokasting, sommerteater fra BUL og konserter.


Historie

I gammel tid Trondheims rettersted. Like etter år 1000 ble det bygget et Benedictinerkloster på holmen. Sannsynligvis et av de to første i Norden.
I 1658 omgjort til festning og fengsel, senere også tollstasjon. Den mest berømte fangen var den danske grev Peder Griffenfeld, som satt fengslet her i 18 år. I dag er Munkholmen et populært utfartsted, badeplass og restaurant.

bestmeeting

Contact

Telephone: +47 73 80 63 00

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Contact form

Scan meg!

QR Code